شما این‌جا هستید

وب‌گاه اصلی دانشگاه

پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در سال ۱۳۷۹ به صورت چند صفحه‌ی محدود ایستا (static) راه‌اندازی شد. سپس هنگامی‌که نیاز به یک وب‌گاه پویا احساس می‌شد، تلاش مرکز فنّاوری اطلاعات برای یافتن یک سامانه‌ی مدیریت محتوا که بتواند تا حدودی به نیازهای دانشگاه را پاسخ دهد، آغاز گردید. سامانه‌هایی این‌چنین، بسیار گران‌قیمت بودند و اعتماد به ارزش واقعی آن‌ها در مقابل بهای نسبتاً گزافشان، کار ساده‌ای نبود. لذا تصمیم گرفته شد که در فاز اول از پورتال رایگان «دبیرخانه‌ی شورای اطلاع‌رسانی» استفاده شود. در مرحله‌ی بعد اشکالاتی در موتور پایگاه داده‌های پورتال مذکور وجود داشت که با همکاری صمیمیانه‌ی مؤلفان پورتال (شرکت سیگما) برطرف گردید. سرانجام طی چند ماه پس از آن تلاش گردید با تغییراتی در ساختار لایه‌ی نمایش، به استانداردهای کنسرسیوم بین‌المللی وب نزدیک گردیم. چند آرشیو جدید نیز متناسب با نیاز دانشگاه به آرشیوهای موجود اضافه گردید و تغییراتی نیز در کد سامانه داده شد تا بر سرعت اجرا و نیز سازگاری بیشتر با موتورهای جستجو افزوده شود.

در ادامه، عناوین بعضی از مهم‌ترین صفحه‌های دانشگاه را ملاحظه می‌فرمایید.