شما این‌جا هستید

گزارش مختصر عناوین فعالیت‌های انجام‌شده در بخش وب‌گاه‌های دانشگاه در فصل بهار ۱۳۸۸

 

در گزارش مختصر زیر، به برخی از فعالیت‌های انجام‌شده در مرکز فنّاوری اطلاعات طی سه‌ماهه‌ی اول سال ۱۳۸۸ اشاره می‌شود:
 
  • وب‌گاه مرکز فنّاوری اطلاعات ایجاد و راه‌اندازی شد. در این وب‌گاه می‌توانید به اطلاعات نسبتاً جامعی در باره‌ی صفحه‌ها و وب‌گاه‌های مهم دانشگاه دست یابید. همچنین خبرهای مهم دنیای فنّاوری اطلاعات و نیز نرم‌افزار قابل مشاهده است.
  • برای هر کدام از چهارده گروه آموزشی فعلی دانشگاه، یک وب‌گاه مستقل ایجاد گردید. هدف از راه‌اندازی این وب‌گاه‌ها عبارت است از: 
    * ارائه‌ی اطلاعات در مورد گروه آموزشی
    * ارائه‌ی اطلاعات در مورد استادان گروه آموزشی
    * ارائه‌ی اطلاعات در مورد کارشناسان گروه و آزمایشگاه در گروه آموزشی
    * ارائه‌ی اطلاعات در مورد سرفصل دروس و نیز نمودارهای درسی
    * امکان مشاهده‌ی صفحه‌ی اختصاصی استادان و کارکنان
    * ارتباط بین استادان و دانشجویان از طریق وب توسط:
          o برنامه‌ی هفتگی و اطلاعیه‌ها
          o پرسش‌ها و پاسخ‌های مطرح‌شده
          o پروندهایی که استادان و کارکنان در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند
          o ارسال پیام توسط دانشجویان به استادان و کارکنان و نیز امکان طرح پرسش از سوی دانشجویان
برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید این‌جا را کلیک کنید.
 
  •  یک سامانه‌ی در کنار وب‌گاه گروه‌های آموزشی ایجاد شد. این سامانه که مراحل اولیه را می‌گذراند و انشاءالله به تدریج تکمیل خواهد شد، به عنوان درگاهی برای دسترسی استادان ، کارکنان و دانشجویان به اطلاعات سامانه‌ی مروارید طراحی شده است. در حال حاضر برخی از استادان و کارکنان به‌صورت آزمایشی به این سامانه دسترسی دارند.
    از این پس اطلاعیه‌ی حقوق در سامانه‌ی اطلاع‌رسانی گروه‌های آموزشی نیز منتشر می‌گردد.
    همچنین اطلاعیه‌ی حقوق ماه‌های قبل (از ابتدای سال ۱۳۸۷) نیز در دسترس است.
    از آن‌جا که این وب‌گاه در شبکه‌ی اینترنت قرار دارد، کسانی‌که به این سامانه دسترسی دارند، از هر رایانه‌ی متصل به شبکه‌ی اینترنت می‌توانند اطلاعات مورد نظر خود را ملاحظه نمایند.
  • وب‌گاه انجمن علمی فلسفه مجدداً ایجاد و راه‌اندازی گردید. نشانی وب‌گاه مذکور http://pss.iaus.ac.ir است.
  • وب‌گاه کلک فارسی (http://kelk.iaus.ac.ir) به‌منظور دسترسی آسان به مستندات و راهنمایی‌های لازم برای تحریر صحیح فارسی در رایانه ایجاد و راه‌اندازی گردید.
  • سامانه‌ای برای ایجاد وب‌نوشت (وبلاگ) به مجموعه‌ی وب‌گاه‌های دانشگاه اضافه شد. تا کنون چهار بخش از دانشگاه با تأیید معاون محترم پژوهش در این سامانه، وب‌نوشت ایجاد نموده و به انتشار مطالب مشغول هستند. نشانی اصلی این سامانه http://blog.iaus.ac.ir است. برای کسب اطلاعات در باره‌ی جزئیات وب‌نوشت‌ها، این نشانی را کلیک کنید.
  • نقشه‌ی وب‌گاه‌ها و صفحه‌های مهم، در وب‌گاه اصلی دانشگاه تکمیل‌تر شده و در حاشیه‌ی چپ صفحه‌ی اصلی عنوان و نشانی وب‌گاه‌های مرتبط و جنبی دانشگاه آمده است.
  • شبکه‌ی کارگاه‌های دانشگاه، مطابق برنامه‌ای که در سال قبل (۱۳۸۷) عنوان شده بود ایجاد شد. این شبکه به منظور جداکردن کامل کارگاه‌های رایانه، از شبکه‌ی اداری دانشگاه و نیز دسترسی بهتر به اینترنت راه‌اندازی گردید. در حال حاضر هشت بخش از دانشگاه به این شبکه متصل است.
  • استادسرای دانشگاه از طریق شبکه‌ی کارگاه‌ها به شبکه‌ی بی‌سیم مجهز شد.
  • شبکه‌ی کافی‌نت دانشگاه مطابق برنامه‌ای که در سال قبل (۱۳۸۸) عنوان شده بود گسترش یافت. به این‌ترتیب شبکه‌ی کافی‌نت از طریق فیبر نوری و با استفاده از یک لایه‌ی مجازی به تمام ساختمان‌های مجتمع دانشگاهی منتقل گردید و در حال حاضر در ساختمان ۱۰۶ به صورت شبکه‌ای و در کتابخانه‌ی ساختمان مهندسی برق به‌شکل بی‌سیم قابل دسترسی است. در همین‌جا لازم است از زحمات گرانقدر آقای مهندس رضا مهذبی؛ مسئول پشتیبانی و نیز مسئول ارتباطات شبکه‌ی دانشگاه تقدیر و تشکر گردد.
انشاءالله در دو هفته‌ی آینده، وب‌گاه ویژه‌ی کافی‌نت دانشگاه ارتقاء یافته و امکان پرداخت الکترونیکی وجوه مربوط به کافی‌نت، برای کاربران آن فراهم خواهد شد.

 مركز فنّاوری اطلاعات، لازم می‌داند كه از پشتیبانی ارزشمندِ جناب آقای دكتر امیراحمدی؛ معاون محترم پژوهش و فنّاوری، كمال تشكر و قدردانی را داشته باشد. همچنین از سرکار خانم محمدیان که در به‌ثمررساندن نمودار سازمانی بخش اطلاعات و رایانه، متناسب با نیازهای این واحد دانشگاهی همکاری نمودند، تقدیر می‌گردد.

 مركز فنّاوری اطلاعات اعلام می‌کند که پیشرفت قابل توجه محتوای وب دانشگاه بدون تلاش ارزشمند آقایان و خانم‌های محترمی که با این مرکز همکاری دارند، میسر نبود:

  • آقای مهندس نوروزیان که  وب‌گاه‌های گروه‌های آموزشی را طراحی نمودند.
  • آقای عبدالهی که علاوه بر فعالیت منظم و قابل ستایش در بخش‌های مختلف علوم رایانه‌ای دانشگاه، سرآیندهای گرافیکی وب‌گاه‌های گروه‌های آموزشی را طراحی کردند. ایشان همچنین مدیر وب‌نوشت رباتیک بوده و در مدیریت وب‌گاه گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر و نیز انجمن علمی کامپیوتر همکاری دارند.
  • آقای دهقان‌پور که با مطالب نو و زحمت تنظیم دقیق آن جهت تطابق با استاندارهای فارسی، به تکمیل صفحه‌ی محبوب روابط عمومی و نیز وب‌نوشت روابط عمومی احتمام ورزیده‌اند و نیز تنظیم و کامل‌نمودن بعضی از صفحه‌های دیگر دانشگاه و هچنین تکمیل گالری دانشگاه از زحمات ارزشمند دیگر ایشان است. این در حالی است که این موارد خارج از وظیفه‌ی اداری ایشان بوده و بنا به تقاضای مرکز فنّاوری اطلاعات با تأیید معاون محترم پژهش انجام گردیده است.
  • آقای مهندس سلامی‌نیا که صفحه‌ی محبوب تغذیه و سلامت را اداره می‌کنند.
  • سرکار خانم فقیهی که مطالب صفحه‌ی سلامت روان را تهیه می‌کنند.
  • سرکار خانم محمدیان که صفحه‌های مدیریت پژوهش و باشگاه پژوهشگران جوان را مدیریت می‌کنند.
  • جناب آقای اتحادی که علاوه بر مدیریت صفحه‌ی تحصیلات تکمیلی، پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا را در صفحه‌های مخصوص خود تکمیل می‌نمایند.
  • جناب آقای سهیلی که صفحه‌ی ستاد اقامه‌ی نماز را مدیریت می‌کنند.
  • جناب آقای نجارمقدم که صفحه‌ی دفتر فرهنگ اسلامی را مدیریت می‌کنند.
  • جناب آقای براتی که وب‌نوشت مهربانی مدنی را مدیریت می‌کنند.
  • جناب آقای دکتر علوی که وب‌گاه انجمن علمی فلسفه را مدیریت می‌کنند.
  • جناب آقای دارینی که علاوه بر صفحه‌های کتابخانه به انتشار مطالب وب‌نوشت کتابخانه نیز مشغول هستند.

مرکز فنّاوری اطلاعات با ذکر این نکته که موارد فوق بدون توجه به ترتیب خاصی ذکر شده و نیز عذرخواهی از کسانی‌که در فهرست فوق از قلم افتاده‌اند، از یکا‌یک این عزیزان صمیمانه سپاسگزاری می‌نماید.

 
مرکز فنّاوری اطلاعات
معاونت پژوهش و فنّاوری
دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار